Bokningsmeny

Valt erbjudande: BARNENS HELG I KÄRINGSUND 9-11.7.2021

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

BARNENS HELG I KÄRINGSUND 9-11.7.2021

 

Spendera en skön sommarhelg i Käringsund där barnens underhållning och aktiviteter står i fokus. Delta även gärna i Semesterloppet - en motionsfest för hela familjen som har ordnats sedan 1983

För er som vill ha barnsligt kul, med aktiviteter utöver det vanliga veckoprogrammet är den här helgen som gjord för er!Bl.a. lördagens Semesterloppet har distanser som är anpassade både för stor men även för liten - de yngsta har sitt eget lopp, Lekialoppet. Efter loppet uppträder Robin Hund ute på terassen - ni kan lyssna på dem medan ni avnjuter pizzabuffen som ingår i boendepaketet. Under helgen kommer även Peppi Pirat att hälsa på i Käringsund flertalet gånger.

Ni bor bekvämt i en stuga i närheten till alla de olika aktiviteterna. Stugorna har två separata dubbelrum,vardagsrum med bäddbar soffa, komplett kök med matplats, toalett och dusch samt TV och Wi-Fi. Ni väljer stuga med eller utan egen bastu.
Ni kan välja mellan rymlig bungalow (med eller utan bastu) B- eller C-stuga.
I BARNENS HELG I KÄRINGSUND - paketet ingår 2 dygns logi enligt ert val, 1 x pizzabuffet/ gäst, 1 x minigolf/ gäst, frukost, linnepaket och slutstädning.
Som tillägg kan t.ex. bokas aktivitetsarmband, strandbastu och även besök till olika aktiviteter/ attraktioner i närområdet som t.ex. Viltsafari och SmartPark . Även extra dygn kan bokas med 20% rabatt

 

Möjliga ankomstdagar: fre

 

Paketet inkluderar

  Minigolf
  Frukost
  Slutstädning
  Pizzabuffet, högsommar 2021

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för BARNENS HELG I KÄRINGSUND 9-11.7.2021. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod